Company Detail

  1. Home
  2. India
  3. Arunachal Pradesh
  4. Company detail
Influencers
employer

About “Vincent Gotlib”

Hogyan játszik a póker?

A hívás akkor következik be, amikor a játékosnak a legjobb kártya van Mint a Texas Hold’emben, fogadsz, és akkor az ellenfél vagy összecsukja, vagy hívja. Végül a Stud játék hasonló a Texas Hold’em játékhoz. A Studban egy táblával indulsz, és az ellenfél mindig három kártyával kezdődik. Egy másik fogadási kör zajlik, kezdve az első játékossal, aki még mindig a kezében van a kereskedő bal oldalán.

A Flop és a Fogadási kör. Miután az első fogadási kör véget ér, három közösségi kártyát, a “flop” néven ismertek, szembe kerülnek. A játékosok ellenőrizhetik vagy fogadhatnak a lyukkártyájuk és a közösségi kártyáik alapján. A következő legjobb kézzel rendelkező játékos a második fogadási körben 10-et fogad. Ez azt jelenti, hogy felhívják az 5. fogadási fordulót, és megpróbálnak mindenkit megtéveszteni, hogy feladja az információkat.

De megkapod az ötletet. Ennek a példának a kedvéért figyelembe vesszük azokat a tartományokat, amelyeket a játékosok a 10/20, 15/30 és 5/. És igen, észre fogod venni, hogy néha a legalacsonyabb valószínűségű tartományok (azaz a legmagasabb flush faktor) kissé átfedik azokat a tartományokat, amelyek a legvalószínűbbek a nyerésre. Így határozzuk meg a tartományt egy olyan játékban, amelyet szórakozásért játszanak.

Tudni fogják, hogy szinte minden hívást bluffokra és flushokra hívhat, és a többi kéz túlnyomó többségét összehajthatja. Az alábbi táblázat a fő típusok kezeinek tartományaiban a flush tényezőket mutatja. Mindössze annyit teszek, hogy megmutatom, hogy a kezek tartományai valószínűségeken alapulnak, és nem konkrét kézértékeken. Ez nem egy tökéletes mérkőzés semmilyen típusú tanulmány.

Azt hiszem, nyugodtan feltételezheti, hogy minden komoly játékos megérti, hogy minden olyan információt, amellyel valaha is rendelkeznek, két számban találhatók, a vakok és a kezük tartománya. A póker világa folyamatosan változik, de a játékszabályok évtizedek óta ugyanazok. Ha keres egy új oldal, hogy játsszon, nézd meg a teljes útmutató a top 5 póker oldalak. Ön képes lesz arra, hogy mindkét világból a legjobbat kapja az online pókerezéssel és egy virtuális valutával, mint a Bitcoin vagy az Ethereum, hogy visszavonásokat és betéteket tegyen.

A játék szabályai nagyon hasonlítanak a szokásos póker, néhány különbséggel. Poker Online – Végső szavak. A legfontosabb dolog, hogy emlékezz arra, hogy más emberek ellen játszol, nem a ház ellen. Sok pókerjátékos van, akiket a világ legnagyobbnak tartanak, de nehéz meghatározni, hogy melyik a legnagyobb. Azonban sok más játékos is van, pokerkezek.com akiket a világ legnagyobbjának lehetne tekinteni.

A negyedik kör a folyó. Néhány ilyen játékos Jamie Gold, Erik Seidel és Joe Cada. A legnépszerűbb pókerjátékosok közé tartozik Phil Ivey, Daniel Negreanu és Phil Hellmuth. Ki a világ legnagyobb pókerjátékosa? Mindegyik játékos több World Series of Poker versenyt nyert, és nagy összegeket gyűjtött a pókeren keresztül.

No projects found.