Company Detail

  1. Home
  2. Education
  3. Company detail
Influencers
employer

About “Bryce Talk”

Kuinka pelaat Texas Hold’emia?

Neljäs yhteisökortti, jota kutsutaan nimellä “kierros”, sijoitetaan kasvot ylöspäin ja sen jälkeen kolmas panostuskierros. Lopuksi viides ja viimeinen yhteisö kortti “joki” asetetaan kasvotusten ja neljäs ja viimeinen panostuskierros tapahtuu. Loput pelaajat paljastavat kätensä ja pelaaja, jolla on paras viiden kortin pokerikäsi, voittaa potin Esimerkiksi pelissä nimeltä 10 Big Blind No Limit, iso sokea on 10 ja pieni sokea on 1.

Jotkut pelit ovat enimmäispanos kädessä ja vähimmäispanos kädessä. Näissä peleissä enimmäispanosta kutsutaan suureksi sokeaksi ja vähimmäispanokseksi kutsutaan pieneksi sokeaksi. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea.

Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt. Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni. Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa.

Joten pelaan pokeria parantaakseni taitojani, jotta olen paremmin valmistautunut, kun pelaan muita pokerinpelaajia vastaan. Minun lähestymistapani pokeriin ei ole vain seurata kirjaa tai seurata joitakin online-foorumeita. Minun tapauksessani pelaan pokeria voittaakseni, mikä eroaa useimmista muista pokerin pelaajista. Minun lähestymistapani pokeriin on kokeilla ja käyttää sitä, mitä olen oppinut ja soveltaa sitä todellisiin tilanteisiin.

Saattaa kestää pari vuotta pelata peliä (tai kolme), mutta voitosta ja oppimisesta saadut hyödyt ovat avain tielle voittoon. Ja vaikka on helppo löytää “korkealaatuisia” pöytiä verkossa, tietää, että pelaaja ei tuhlaa aikaa pelaamalla väärää peliä lopulta määrittää, onko pelisi hyvä. Verkossa aloittelija ei tarvitse pelata mitään erityistä pokerityyliä, eikä hänen tarvitse ymmärtää, miksi pelaaja käyttää tiettyjä käsiä.

Kun ensimmäinen käsitys pelistä on kuitenkin saavutettu, siitä tulee paljon jännittävämpi. Mutta on etu, että online-pokeri antaa sinulle live-pokeria. Opi käsitteistä, kuten alueen analysoinnista, vedonlyönnin koosta, pankkien hallinnasta ja pelaajien suuntausten hyödyntämisestä. Study Advanced Strategy. Lue kirjoja ja artikkeleita pokeristrategiasta pelaamistasi peleistä. Opiskele optimaalisia strategioita elementtejä, kuten pre-flop ja post-flop pelin, panostuksen koko, käsittely vedonlyönti, pelaa pois asemasta, bluffata ja soveltaa enimmäispainetta.

Kun sinulla on perusteet alas, syventää strategista tietämystäsi kehittyneen tutkimuksen kautta. Mitä syvällisempi strateginen tietosi, sitä älykkäämpiä voit pelata jokaista kättä. Tässä muutamia asioita, joita teen. Tämä tarkoittaa, että sinusta tulee kärsivällisempi, kurinalaisempi, parempi bluffari, strategisempi pelissäsi ja niin edelleen. Oletko voittanut käden vai taittanut liian aikaisin? Jos välität pelistä, fi.poker-files.com niin teet mitä tahansa, jotta voit tulla paremmaksi pokerin pelaajaksi.

Mikä on mielestäsi menetyksesi syy? Olitko liian tiukka tai nostosi oli liian korkea? Opi virheistäsi Mieti, miten olet pelannut jokaista kättä viime päivinä.

No projects found.